Sige Sport Castellar és un gimnàs que neix amb l’objectiu de guiar i ajudar totes aquelles persones que vulguin practicar l’esport d’una manera amena i personalitzada o bé que vulguin realitzar un entrenament específic.

PASSIÓ

Ens apassiona treballar amb les persones i per a les persones, per això podem dir que ens agrada la feina que fem: ens estimem l’esport, el lleure i la cultura. No podem, per tant, deixar de treballar per a la bona salut física i psíquica de la gent del nostre municipi.

EFICÀCIA I PROFESSIONALITAT

Els nostres entrenadors altament qualificats posen el màxim interès en el teu estat físic i perquè aprofitis al màxim el teu temps així com les teves possibilitats. Experts nutricionistes vetllen constantment per la teva salut i perquè les necessitats nutricionals siguin les adequades per a tu, mantenint sempre l’equilibri entre les millores físiques i estètiques.

ESPERIT INNOVADOR

La permanent renovació de maquinària i infraestructures del nostre centre amb el més punter del mercat, entra en l’èlit de les instal•lacions esportives.