Els abonats i abonades de Sige Sport Castellar tenen al seu abast un ampli ventall d’avantatges pensats per al seu confort i benestar, perquè gaudeixin al màxim del seu temps d’entrenament i relax.

ACTIVITATS DIRIGIDES FITNESS. Trobaràs la més àmplia oferta d’Activitats Dirigides amb més de 200 classes setmanals a la teva disposició, sempre a l’última tendència i amb l’acompanyament dels millors professionals.
ASSESSORAMENT PERSONALITZAT PERMANENT. A les sales de fitness trobaràs un equip d’instructors altament qualificats que t’ajudaran a realitzar l’exercici de forma segura i eficaç.
PUNT WELLNESS. A les nostres instal·lacions hi trobaràs també el Punt Wellness, un espai d’accés lliure a tots els nostres abonats, amb equipament Spa i Saunes on relaxar-te en el moment que desitgis.
TAQUILLES GRATUÏTES. Els vestuaris disposen de taquilles d’ús diari gratuït, àmplies i confortables. Per aquells que ho desitgin també disposem de taquilles de lloguer, per tenir el teu armariet personal cada dia a punt.
ENTRADA ESPECIAL A TOTS ELS CENTRES. Si ets abonat de Sige Sport Castellar tindràs accés amb entrada especial als 5 centres que formen part de Sige.
MÀSTERS CLASS I ACTIVITATS ESPECIALS. Gaudeix amb nosaltres de la gran varietat de Màster Classes i activitats especials obertes a tots els abonats, on podràs compartir l’experiència convidant als seus amics o familiars.
AMPLIS VESTIDORS. Dos vestidors d’adults, masculí i femení. Dos espais de 150 m2 cadascun , amb 16 dutxes i amb taquilles de lloguer o d’ús puntual, a més de climatització i renovació d’aire i llum natural.
SERVEI DE TOVALLOLES D’ÚS PUNTUAL. A Sige et proporcionem tovallola per aquells dies que la necessitis.
PARKING. Davant les nostres instal·lacions trobaràs un aparcament públic gratuït, per fer-te més fàcil l’arribada.
ENTRENAMENT PERSONAL. Un equip d’entrenadors personals estan al teu servei si el que vols és assolir els teus objectius en un temps record. També pots disposar d’un programa personalitzat si necessites un entrenament a mida.
SALA D’ESTAR. Un espai per abonats i acompanyants on seure una estona i prendre un refresc o un cafè amb zona WIFI.
– Els socis de Sige comptaran amb un espai Web exclusiu on podran configurar la seva agenda i accedir a tots els serveis del centre.
ASSESSORAMENT DE BELLESA. Els nostres especialistes en bellesa et realitzaran un diagnòstic personalitzat sempre que ho necessitis, per tal de determinar el tractament facial i/o corporal que més s’ajusti a les teves necessitats.