4Comentaris
 • Publicat per NURIA CANTURRI el 21/12/2014 a les 20:03

  En l’ horari de nadal no puc accedir a cap de les classes que jo assisteixo en dues setmanes i mitja. Del 22 al 07 de gener no puc fer les classes que jo faig d’aquagym a les 16:00.
  Em descomptareu del rebut els 17 dies que estic sense venir????
  no em sembla gens bé que canvieu l’horari segons els vostres desitjos sense tenir en compte als demés. Això si, a l’hora de pagar … tot tot i tot i de classes ….res, res i res. Salutacions.

  Respondre
  • Publicat per Comunicació Sige Sport el 28/12/2014 a les 13:24
   en resposta a NURIA CANTURRI

   Bona tarda Nuria,
   En horari de nadal es manté Aqua Gym i Aqua Tono els dimecres i els divendres a les 16’15h. El nostre centre està obert tot l’any, excepte els dies festius, però això implica haver de fer reducció d’activitats dirigides durant les èpoques d’estiu i nadal. L’explicació del perquè no es redueixen les quotes en aquests casos és que la quota no és específica per a fer únicament activitats dirigides sinó que et dóna dret a fer ús de tota la instal·lació i tots els serveis, incloses les activitats dirigides, per tant cada cas per cadascú seria diferent. A la normativa ja s’especifica que els dies festius i vigílies el centre tanca, malauradament és un mes amb molts festius i vigílies. Ens sap greu que et disgusti, esperem que trobis una altra activitat per fer durant aquests dies en lloc de aquagym, disculpa les molèsties.

   Gràcies,
   Salutacions.

   Respondre

Deixa un comentari

No enviar