Els abonats i abonades de Sige Sport Caldetes tenen al seu abast un ampli ventall d’avantatges pensats per al seu confort i benestar, perquè gaudeixin al màxim del seu temps d’entrenament i relax.

Activitats Dirigides Fitness
ACTIVITATS DIRIGIDES FITNESS. Trobaràs la més àmplia oferta d’Activitats Dirigides amb més de 200 classes setmanals a la teva disposició, sempre a l’última tendència i amb l’acompanyament dels millors professionals.
Assessorament tecnic personalitzat
ASSESSORAMENT PERSONALITZAT PERMANENT. A les sales de fitness trobaràs un equip d’instructors altament qualificats que t’ajudaran a realitzar l’exercici de forma segura i eficaç.
Taquilles gratis
TAQUILLES GRATUÏTES. Els vestuaris disposen de taquilles d’ús diari gratuït, àmplies i confortables. Per aquells que ho desitgin també disposem de taquilles de lloguer, per tenir el teu armariet personal cada dia a punt.
polsera1
ENTRADA ESPECIAL A TOTS ELS CENTRES. Si ets abonat de Sige Sport Caldetes tindràs accés amb entrada especial als 5 centres que formen part de Sige.
Activitats especials
MÀSTERS CLASS I ACTIVITATS ESPECIALS. Gaudeix amb nosaltres de la gran varietat de Màster Classes i activitats especials obertes a tots els abonats, on podràs compartir l’experiència convidant als seus amics o familiars.
img ep
ENTRENAMENT PERSONAL. Un equip d’entrenadors personals estan al teu servei si el que vols és assolir els teus objectius en un temps record. També pots disposar d’un programa personalitzat si necessites un entrenament a mida.
SERVEI DE RECOLLIDA AL CEIP DEL MUNICIPI. Un equip de monitors recullen els més petits a l’escola i els porten a les nostres instal·lacions. Guanya temps!
SERVEI DE NUTRICIÓ. A través d’un estudi personalitzat de composició de massa corporal podrem assignar-te un assessorament nutricional eficaç i adequat a les teves necessitats i objectius, acompanyat sempre de controls periòdics que reforçaran el teu compromís amb la teva salut.